Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Horváth Tamás


Papp László Budapest Sportaréna

2023. december 27. 20:00

Jegyvásárlás 
(A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)


„Az egyik nap még álmodozol, a másik nap meg valóra válik az álom.” Így van ez Horváth Tamással, aki élete első Aréna koncertjére készül 2023. december 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában!

Tamás zenész családba született, már kisgyerekként elvarázsolta a muzsikaszó, tudta, hogy a zenével lesz dolga. Soha nem adta fel álmait, pályafutása során sokat kísérletezett, míg végül megtalálta saját stílusát, amely elindította a siker útján. Megmérettette magát a Csillag születik, A Dal című műsorokban, és megnyerte a Sztárban sztár tévéműsort. Rendkívül pozitív személyiség, aki ezt az életszemléletet viszi át a zenéjébe is, dalainak fő üzenete pedig a „merd vállalni önmagad és vállald fel az érzéseidet”. Mára már milliók hallgatják a zenéjét, dalai közkedvelt slágerekké, koncertjei pedig rendre telt házas eseményekké válnak.

Év végén első Aréna-beli koncertjére készül, amely más lesz, mint az eddigi koncertjei. Élete legnagyobb buliját ígéri rajongóinak 2023. december 27-én a Budapest Arénában, ahol hihetetlen látványvilággal, különleges hangzással, meglepetésekkel és persze a slágerek mellett új dalokkal is készül.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Szervező:
Broadway Ticket Hungary Kft.
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 9.